HERBRON & Be Coached

Persoonlijke begeleiding

voor een leven zonder stress!

Wil je weer tijd maken

voor wat voor jou essentieel is?

Loop je jezelf vaak voorbij in het veeleisende levensritme, eigen aan onze maatschappij? Heb je het gevoel dat je daardoor iets wezenlijks mist?
Ben je in de waan van de dag het contact met jezelf verloren?
Voel je diep vanbinnen dat je meer tijd zou willen maken voor wat essentieel is maar ontbreekt het je aan tijd, ruimte en vooral de nodige stilte?

 

De persoonlijke begeleiding die ik aanbied dient om enkele dagen afstand te nemen van het gewone alledaagse leven, opnieuw in contact te komen met wat jouw leven volop zin geeft én jouw balans en innerlijke vrijheid te herontdekken!

Om te houden van je leven, moet je soms even uit je dagelijkse rol(len) stappen. Je neemt tijd en ruimte om je leven te overschouwen, te weten wat je wil en acties te nemen volgens een bewust plan.  Dat kan niet in sessies van een uur of in een omgeving waar je afgeleid wordt.

Stap een paar dagen uit je ‘rollenspel’

en ontdek opnieuw wie je bent

Ik begeleid vrouwen én mannen persoonlijk gedurende meerdere dagen na mekaar op verplaatsing.  

HERBRON & BE COACHED onderscheidt zich van een traditioneel coachingstraject waarin iemand een wekelijks of tweewekelijks gesprek wordt aangeboden gedurende een langere periode.
Met een retraite van 3 tot 5 dagen aaneengesloten neemt men letterlijk afstand van de (thuis/werk) situatie die stressvol is. De stilte en de andere omgeving geven een totaal nieuwe ervaring. Dit geeft je de ruimte en de afstand om met andere ogen naar jezelf en je situatie te kijken.

HERBRON & BE COACHED is enkel op aanvraag.U kan ervoor kiezen om minimum 3 dagen (2 nachten) tot maximum 5 dagen (4 nachten) te herbronnen en gecoached te worden in de stilte van een monastieke omgeving.  Je zal gedurende deze dagen door mij persoonlijk worden bijgestaan.

Ingriddesmedt_Instapdag_04

Met HERBRON & BE COACHED kom je tot rust, vind je terug balans in jezelf en ontdek je de poort naar innerlijke vrijheid.  Je zal to the point vanuit inzichten meteen acties nemen, wat je leert direct integreren en ervaren zonder alledaagse afleidingen van buitenaf.Dit legt een stevige basis voor terugkeer en een nieuwe start naar de thuis- en/of werksituatie.

ingriddesmedt_midlife_opportuniteit

Tijd maken om de rust terug te vinden in jezelf is cruciaal!

Terug op adem komen is écht van levensbelang!

De kracht van de natuur en de stilte zijn 2 grote levenssleutels die mensen te weinig gebruiken.

Overal ter wereld zijn er mensen die elke dag in stilte doorbrengen.  Nu meer dan ooit zetten mensen de stap om een monastieke omgeving op te zoeken en zo ook de kracht van de stilte te ervaren.

STILTE IS EEN ERVARING

De kracht van stilte is de ervaring van ‘geen enkel geluid’, of ‘zo weinig geluid’ dat het als volledig natuurlijk en rustgevend wordt beschouwd.

STILTE OPENT

In stilte kunnen we niet alleen beter tot onszelf komen, maar ook tot anderen.  Als je stil wordt vanbinnen, kan je je beter met anderen verbinden en makkelijker tot inzicht komen over situaties waarin je misschien vastloopt.

De eerste opdracht tijdens HERBRON & BE COACHED is tot die stilte komen.

De stilte doet nogal wat met mensen wanneer ze plots hun innerlijke stem, gedachten en gevoelens opmerken.  Het is alsof het ei openbarst.  Op het moment dat je de stilte ingaat ben ik er voor jou om je daarin te begeleiden.
In stilte gaan kan onrust naar boven halen.  We geven ruimte aan jouw vragen en gevoelens en gaan op zoek naar het rustpunt, balans in jezelf.  De stilte kan overweldigend lijken, omdat zolang al zovele gevoelens, gedachten en angsten onderdrukt zijn geweest.  De stilte is een magische tool om te komen tot waar je eigenlijk al zo lang naar verlangt en dat is evenwicht en vreugde in je leven.

De pauzeknop indrukken: herbronnen of bijtanken in stilte?

We hebben allemaal behoefte aan ‘bijtanken’ en/of ‘herbronnen’!  Wat is het verschil tussen beide?
BIJTANKEN is op krachten komen van het vermoeiende leven. Dat kan door naar de sauna gaan, sporten, wandelingetje maken aan zee, op reis gaan, afspreken met vrienden, een concert bijwonen van je favoriete groep…
HERBRONNEN gaat verder dan bijtanken. Je gaat je dieper verbinden met wie je bent, niet om weer je leven aan te kunnen maar jouw leven onder de loep te nemen en vanuit een frisse blik bewust te herwaarderen en te transformeren.

Voor wie is HERBRON & Be Coached?

HERBRON & BE COACHED is er voor wie worstelt met levensvragen en antwoorden zoekt.
Vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik met mijn leven? Wat is het doel van mijn leven? Waar doe ik goed aan?

Meestal zitten we vast in aangeleerde patronen en overtuigingen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd. Deze patronen herhalen zich gedurende ons hele leven en kunnen worden ervaren als mentale, of lichamelijke blokkades. 

Door inzicht te krijgen in je patronen wordt je identificatie ermee losser, waardoor je je vrijer en lichter gaat voelen. Je bekijkt jezelf, je huidige leven en je omgeving dan met andere ogen, waardoor er ruimte ontstaat voor bewuste en gezonde keuzes. Tevens ontwikkel je een nieuw en sterker vertrouwen in jezelf. De nieuwe keuzes die je maakt in je leven zullen je ook meer ontspanning geven, vertrouwen en vrijheid in de toekomst.

HERBRON & BE COACHED is er ook wanneer je in de knoop zit met jezelf of met anderen, bijvoorbeeld met je partner, je kinderen, familie, of op je werk met je collega’s of leidinggevende?

Voel je je gespannen, vermoeid of somber, blijf je piekeren, reageer je heftiger op situaties dan voorheen, trek je je juist meer terug in jezelf of kun je je werk niet meer loslaten?

Heb je lichamelijke klachten en weet je niet meer hoe je hiermee om kunt gaan? Heb je een verlies te verwerken en loop je hierin vast? HERBRON & BE COACHED helpt je om dit te doorbreken.

 

Onvergetelijke 4 dagen.  De stilte is een nieuwe wereld waar ik ingedoken ben.

De stilte heeft me laten inzien dat ik mocht vertragen.  Ik ervaarde letterlijk wat het was om in een ‘trager’, rustiger ritme te komen voor mezelf.  Door die vertraging kon ik ervaren dat ik veel meer focus en balans vond in mezelf.  De vertraging hielp me ‘sneller’ tot inzicht te komen.

Tijdens deze dagen heb ik zoveel inzichten gekregen in mijn leven, zowel professioneel als privé. Ik kon me dankzij jouw begeleiding overgeven in het moment waardoor er vele nieuwe deuren voor me zijn opgegaan.

Er is tijdens deze dagen magie ontstaan in het binnenste van mezelf, mijn hart loopt over!

Dank Ingrid om mij tot deze mooie plek te brengen!

Ga hier zeker mee verder. Mensen begeleiden en hen naar het diepste van hun kern brengen is écht jouw missie op Aarde.

Ik wil zeker nog meer van deze HERBRON & Be Coached momenten beleven.

- Christel Vanhissenhove

Schoonheidsspecialiste, Christ'l Beauty

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Hoe verloopt een HERBRON & Be Coached Retreat?

 

We verblijven in de stilte en rust van een monastieke omgeving (in België) omdat deze uitnodigt tot inkeer voor jezelf. Geen afleiding van werk, kinderen, partner of andere dingen. Enkel tijd en ruimte om met jezelf te zijn.

Je verblijft minimum 3 dagen (2 nachten) tot maximum 5 dagen (4 nachten).  De periode wordt samen overeengekomen.

Voorafgaand aan de dagen vul je een vragenlijst in en hebben we een online-gesprek ter voorbereiding.

Ingriddesmedt_Instapdag_03

 

Elke dag heb je 1 tot max. 2 gesprekken en word je gecoached waardoor je dieper gaat herbronnen in jezelf en meer en meer tot inzicht en rust zal komen en je doelbewust tot actie komt. 

Tijdens de HERBRON & BE COACHED dagen kom je in een flow van transformatie terecht waarbij je de nodige ruimte en tijd krijgt om te reflecteren en je lichaam en geest de nodige rust geeft.

De monastieke omgeving biedt je de ruimte om te wandelen, te mediteren, …

Gedurende de dagen terplaatse ben ik ook buiten de gesprekken aanwezig.

Je slaapt in een 1 persoonskamer (met of zonder sanitair en toilet op de kamer).

Elke dag heb je 3 maaltijden (ontbijt, middagmaal en avondmaal), behalve op de dag van aankomst en vertrek.

 

 

Praktische informatie

Wat meebrengen?

  • Lakens (1 persoonsbed) en handdoeken breng je zelf mee of huur je ter plaatse (Lakens: 12€ – niet inbegrepen in prijs).
  • Een fleecedeken of warme sjaal, warme sokken
  • Comfortabele kleding
  • Drinkbus
  • Wandelkledij als je graag een wandeling wil doen in de mooie natuur rond de abdij
  • Een boekje en balpen om aantekeningen te maken

Belangrijk : Heb je specifieke dieetwensen (vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij, …), laat het dan weten bij je inschrijving.

Hoewel de HERBRON & BE COACHED dagen doorgaan in een monastieke omgeving vertrekken we niet vanuit een bepaald geloof of traditie. We laten ons inspireren door de stilte die een belangrijke rol speelt op dat moment.  De monastieke levenswijze biedt ons een plek die rust en veiligheid geeft om terug in verbinding te gaan met jezelf.

Heb je nog een vraag of wil je een HERBRON & BE COACHED aanvragen?
Stuur me een mail: ingrid@ingriddesmedt.com of vul het aanvraagformulier in.

Dank je wel Ingrid voor deze mooie intense dagen! en jouw sublieme coaching!  You are one of a kind.

HERBRON & Be Coached heeft me stilte, rust, balans, kracht, creativiteit maar vooral kleur in mijn leven gebracht en vrede met mezelf!

In 1 woord = Fantastisch!

- Chantal Derycke

Ingriddesmedt_Instapdag_04

De kracht van de combo

De combinatie van de stilte mét de persoonlijke coaching zorgt voor bewuste verandering. Je reflecteert dieper, je voelt wat het met jou doet en wat je nodig hebt in het moment.

Jouw persoonlijk proces wordt in de stilte in beweging gebracht.  Je kijkt niet meer hetzelfde naar jezelf EN de mensen om je heen. Je ziet en erkent je eigen obstakels en leert hoe deze om te buigen tot vernieuwing. 

Je kunt vanuit rust en kalmte de lastige of moeilijke situaties benaderen. Je maakt een bewuste keuze in hoe je elke nieuwe situatie aanpakt.

De stilte en persoonlijke begeleiding zorgt voor helderheid en balans.

 Prijs : vanaf 765,- btw incl.

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

HERBRON & Be Coached

Heb je een vraag of wil je een HERBRON & Be Coached meerdaagse voor jezelf?  Stuur me via deze weg jouw bericht.

1 + 3 =

Ingriddesmedt_Masterclass_02

Agenda 2023 – 2024

Er zijn nog data beschikbaar voor HERBRON & Be Coached

Wil je een HERBRON & Be Coached aanvragen voor jezelf of geven als geschenk aan iemand anders?

Contacteer me via het formulier hierboven : ingrid@ingriddesmedt.com 

 

Beeldmerk-IngridDesmedt-Pink
Logo_Ingrid Desmet_white

De Hulsten 103
2980 Zoersel, België

BTW nr: BE0664575209
Tel nr: +32 497 49 01 23
E-mail: ingrid(at)ingriddesmedt.com

© 2021-2023 Ingrid Desmedt
Ontwerp & Ontwikkeling Lydia Nijhof