Flow of Creation Retreat

Transformeer je leven in 5 dagen!

Vertel me meer

Te midden van de chaos in je hoofd en je leven, bestaat er een ruimte voor groei en transformatie.

Vraag jij je vaak af waar je staat?
Vraag jij je vaak af wat er nog mogelijk is?
Vraag jij je vaak af wie je bent in alle rollen die je vervult?

Als vrouw, moeder, partner heb je er namelijk veel te vervullen. Je houdt veel ballen hoog en dat zorgt voor steeds meer chaos in je hoofd, lijf en leven.

Soms wil je even loskomen van alles waar je mee bezig bent.  Je wil RUIMTE en HELDERHEID.

Je wilt even geen verantwoordelijkheid.
Je hebt er genoeg van om je over te geven aan iemand anders.
Je bent toe aan tijd voor jou alleen. No-nonsense me-time.

Doe mee met de Flow of Creation Retreat.

In groep of persoonlijke begeleiding

Stap uit de chaos.

En neem die tijd voor jezelf. Neem de tijd om te ontdekken wie je nu echt bent. Neem de tijd om je leven te transformeren. Om van chaos naar balans te gaan.

Door je eigen creativiteit te openen en te gebruiken als tool, krijg je inzicht in je obstakels en kun je ze doorbreken. Tijdens de Flow of Creation Retreat leer jij met welke 17 principes je dat doet, terwijl de coaching die je er van mij bij krijgt zorgt voor verdieping. En in die verdieping kom je tot een oplossing van je problemen.

Ik geloof er namelijk in dat IEDEREEN het waard is om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Wanneer jij aan jezelf werkt, kun je ook je gezin én hen die je liefhebt vreugdevollere momenten schenken.

Ingriddesmedt_FlowLive_01

De 17 stappen zijn er
niet zomaar.

Ze vormen namelijk de basis van jouw transformatie, net zoals ze dat bij mij hebben gedaan. Toen ik net begon met ondernemen wist ik dat ik meer wilde doen dan alleen maar vrouwen helpen weer zelfliefde te vinden. Ik wil hen helpen om te transformeren om niet alleen zichzelf, maar ook hun gezin next level te tillen. Dat is dan ook mijn missie.

Door een drieweekse cursus over Vedic Art te volgen leerde ik de tools, maar ik miste de verdiepende coaching… Toen wist ik dat dat mijn kans was: Jezelf transformeren door te schilderen en next level coaching om het effect nóg groter te maken.

Ingriddesmedt_Instapdag_04

Hi, ik ben Ingrid Desmedt.

En het is mijn missie om vrouwen hun leven naar het next level te tillen door innerlijke transformatie.

Na twee scheidingen besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te kiezen. Om te doen waar IK gelukkig van zou worden. Zodat ik het droomleven dat ik voor mijzelf en mijn kinderen zag ook echt waar kon gaan maken.

Op de weg naar dat droomleven toe heb ik mijn bedrijf vormgegeven, kwam ik de man van mijn dromen tegen en bloeiden mijn drie kinderen uit tot de prachtige mensen die ze nu zijn.

Het is tijd dat de vrouwen in de wereld voor zichzelf kiezen. Dat ze tijd voor zichzelf durven nemen, zodat ze aan zichzelf kunnen werken en durven gaan staan voor wie ze werkelijk zijn. En zo hun kennis doorgeven aan hun kinderen.

Ben jij er klaar voor?

Mijn methode werkt!

De combinatie van het schilderen mét de persoonlijke coaching zorgt voor verandering. Je reflecteert je schilderij, je voelt wat het met jou doet.

Jouw persoonlijke transformatie wordt in gang gezet. Je kijkt niet meer hetzelfde naar jezelf EN de mensen om je heen. Je ziet in welke flow iemand beweegt. Je ziet in welke flow jouw LEVEN zich beweegt.

Je kunt vanuit rust en kalmte de lastige of moeilijke situaties benaderen. Je maakt een bewuste keuze in hoe je elke nieuwe situatie aanpakt.

En je wilt de transformatie ook echt door blijven zetten! Je wilt je creativiteit in het schilderen kwijt wanneer je weer een obstakel tegenkomt. De uiting op het doek zorgt voor helderheid bij jou.

Ik zocht sinds lang iemand die me leerde om intuïtief te schilderen. Ingrid kwam op mijn pad en zei me dat ze een creatieve workshop Vedic Art en coaching gaf. Ik schreef me in voor 5 dagen Flow of Creation.

In die 5 dagen leerde ze mij om naar de tempel van mijn ziel te gaan. Vanuit de rust die ik ervaarde vloeide de creativiteit uit mijn ziel op het doek. Je leert jezelf beter kennen. Elke dag ontdekte ik nieuwe hoekjes in mijn ziel waardoor er steeds nieuwe creaties ontstonden. Wonderlijk soms.

Op dag 5 leek ik als herboren. Had nieuwe inzichten in mijn leven en de deuren van de tempel van mijn ziel waren geopend. Nieuwe inspiratie kwam als vanzelf en ik voelde me meer in mijn kracht staan. Deze Flow of Creation is een geschenk in mijn levensevolutie geweest.

Ik kan het mensen aanraden die verder bewust willen evolueren en die hun hart en ziel beter wensen te kennen. Ontdek de tempel van je ziel via vedic art en de 5 daagse Flow of Creation. Een échte uitdaging.

Regelmatig geeft Ingrid ook een instapdag om er kennis mee te maken en te herbronnen wat zeker een aanrader is!

- Lieve Van Poeyer

Gezondheidscoach & Experte Maya Wijsheid

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Vijf dagen lang tijd voor jou alleen.

Kies jij voor je eigen transformatie?
Kies je ervoor om de beste versie van jezelf te worden?
Kies dan voor de Flow of Creation Retreat en laat jouw transformatie beginnen!

Dit retreat is een mini-vakantie voor vrouwen die hun drukke, veeleisende leven tot rust willen brengen en hun leven op die manier willen transformeren.

Wat kun je deze vijf dagen verwachten?

➜ We starten met jouw Levensweb en waar je nu staat. Aan het einde van de week kijken we wat je hebt geleerd voor jezelf, waar je getransformeerd bent en wat actie nodig heeft.

➜ Live coaching: Samen brengen we structuur in je dagelijkse activiteiten. Je leert je eigen ritme kennen. Je krijgt inzicht in wie je bent en je vindt rust in jezelf. Je leert in kalmte bepaalde situaties benaderen. Je leert beter ademen en KOMT meer op adem. Door elke dag een kaart te trekken uit het kaartendeck van die dag zet je de eerste stap van de volgende stap.

➜ Je kent de 17 principes van de Flow of Creation, die uit de Vedas komen en je vindt hierdoor jouw eigen licht.

➜ Elke dag is er een lunch, koffie, thee, vers water. Overnachting en avondmaal dien je zelf te regelen op de locatie van Hof Zevenbergen te Ranst.

➜ Het retreat vindt plaats op de locatie van Hof Zevenbergen te Ranst (BE).

Ingriddesmedt_FlowLive_03

Waarom zou je dit doen?

Ben jij er klaar voor om next level te gaan in je leven, zodat je je zelfverzekerd en rustig voelt en weet wie jij nu werkelijk bent?

Ben jij er klaar voor om next level te gaan met je gezin, zodat je alle situaties in rust en kalmte kunt afhandelen?

Ben jij er klaar voor om next level te gaan met je business, zodat je weet welke positie jij gaat innemen en kunt gaan groeien?

DAN IS DIT JOUW MOMENT!

Pák dat moment om je nieuwe ik te leren kennen en haar een plaats in je leven te geven.

Ingriddesmedt_FlowLive_04

Je investeert niet zomaar…

e Is jouw transformatie in geld uit te drukken? Voor mij is dat namelijk onbetaalbaar. Maar wat ben je bereid te doen om jezelf, je gezin en uiteindelijk ook je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Voor andere retraites betaal je vaak meer dan €3000,-.
Maar in geen enkel ander retreat ontvang je zoveel persoonlijke coaching als de Flow of Creation Retreat.

De waarde van het retreat is meer dan €2.500,-!
Maar ik doe dit niet om rijk te worden.

Ik doe dit zodat ik zoveel mogelijk vrouwen kan helpen om zich niet meer zo uitgeput, gestrest en overweldigd te voelen. Zodat ze de controle over zichzelf, hun gezin én business hebben.

De investering in groep voor deze vijf dagen bedraagt 1235,- incl btw

(exclusief schildermateriaal, verblijf, ontbijt en avondmaal.)

De investering alleen met persoonlijke coaching voor deze vijf dagen bedraagt 1485,- incl btw.

(exclusief schildermateriaal, verblijf, ontbijt en avondmaal.)

DIT IS JOUW UNIEKE KANS om deel te nemen aan dit retreat om je balans terug te vinden, zodat je authentiek en werkelijk kan groeien. 

Je zal eindelijke ontdekken hoe mooi en sprankelend je leven is wanneer je gaat leven en gebruik gaat maken van de principes van de Flow of Creation.

Dit is waarom jij je aan moet melden.

Er zijn per retreat 6 plaatsen beschikbaar.

Kies jij voor een leven in balans?
Waarin je niet overweldigd wordt door alles wat er gebeurt?
Waarin je BALANS vindt in je dagelijkse ritme?
Waarin je stressvrij leeft?
Waarin je CONTROLE hebt over je leven én bedrijf?

Kies voor jezelf!
Je bent het waard om in jezelf te investeren. Je hebt alleen maar toestemming van jezelf nodig om je persoonlijke groei toe te staan. Want uiteindelijk ben JIJ degene die het doet.

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Yes, ik wil next level gaan en ben erbij!

Nieuwe data:

IN GROEP OF PERSOONLIJK TRAJECT?

Klik op de button hieronder om je in te schrijven!

Na het versturen van je mail ontvang je een bericht met daarin je bevestiging voor de Flow of Creation Retreat. Je ontvangt tot aan de start nog een aantal mails met de nodige informatie.

Let op: je moet zelf de overnachtingen regelen.  Je kan een kamer met ontbijt en avondmaal reserveren op de locatie zelf.

Ja, ik ben klaar om te transformeren!

Jouw investering in groep is 1235,- (incl. btw)/persoon
(excl. overnachting, ontbijt, avondmaal, materiaal)
 

Betaal je graag in termijnen? Dat kan! Stuur me een mail voor meer informatie.

Ingriddesmedt_FlowLive_05

Agenda 2024.

NIEUWE DATA KOMEN ERAAN

MAART

Van maandag  tot en met vrijdag
Telkens van 10u tot 16u

APRIL

Van maandag tot en met vrijdag 
Telkens van 10u tot 16u

MEI

Van maandag tot en met vrijdag
Telkens van 10u tot 16u

 

Beeldmerk-IngridDesmedt-Pink
Logo_Ingrid Desmet_white

De Hulsten 103
2980 Zoersel, België

BTW nr: BE0664575209
Tel nr: +32 497 49 01 23
E-mail: ingrid(at)ingriddesmedt.com

© 2021-2023 Ingrid Desmedt
Ontwerp & Ontwikkeling Lydia Nijhof