Flow of Creation Instapdag

Zet de eerste stap naar je next level leven!

Vertel me meer

Ik weet hoe het is om een tekort aan zelfvertrouwen te hebben.

Je hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat.
Het is zelfs zo erg dat je twijfelt aan je intuïtie, je kunt er niet meer op vertrouwen.

En dat zorgt ervoor dat je helemaal geen overzicht meer hebt, de structuur is weg.
Je zoekt constant bevestiging in je eigen kunnen en je twijfelt overal aan.

MAAR DAAR KUN JE WEER UITKOMEN…

Ik heb een reis door mijzelf heen gemaakt en ontdekt dat je met de juiste tools je leven WEL weer op orde krijgt. Door mezelf te vinden in meditatie, door gecoacht te worden en door mezelf te zien voor wie ik ben: sterk, onafhankelijk en krachtig.

De les die ik heb geleerd is dat je op jezelf mag vertrouwen.
Dat door aan jezelf te werken, je een betere versie van jezelf wordt.
Je leven gaat next level. En ik kan je daar bij helpen!

Doe mee met de Flow of Creation Instapdag.

In groep of alleen?

In mijn groei naar wie ik nu ben heb ik tijdens een opleiding Vedic Art geleerd om 17 transformerende woorden uit De Veda’s toe te passen, in combinatie met schilderen. De woorden en schildermomenten hebben mij geholpen om helderheid te krijgen in wat mijn pad moet zijn.

De Flow of Creation Instapdag is een experiencedag van de eerste vier principes. Deze vier woorden zijn de basis van een transformatieproces in jezelf en zorgen ervoor dat je direct met andere ogen naar jezelf, de mensen en wereld om je heen EN naar je leven kijkt.

Het toepassen van deze schildermethode, waarbij je vanuit je eigen flow gaat bewegen en creëren, zorgt voor de eerste stappen in jouw eigen transformatie. 

Ingriddesmedt_Instapdag_01

Wat zijn De Veda’s?

De Veda’s zijn eeuwenoude kennis afkomstig uit India. Het is een weten dat de verbinding maakt tussen ons menselijk zijn en de werelden waarin we leven. De Veda’s worden als heilige boeken beschreven en als mondelinge literatuur van generatie op generatie door gegeven. In essentie zijn het heilige cyclussen van kennis om je bewustzijn en welzijn te openen.

ingriddesmedt_07

Hi, ik ben Ingrid Desmedt.

En het is mijn missie om vrouwen hun leven naar het next level te tillen door innerlijke transformatie.

Na twee scheidingen besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te kiezen. Om te doen waar IK gelukkig van zou worden. Zodat ik het droomleven dat ik voor mijzelf en mijn kinderen zag ook echt waar kon gaan maken.

Op de weg naar dat droomleven toe heb ik mijn bedrijf vormgegeven, kwam ik de man van mijn dromen tegen en bloeiden mijn drie kinderen uit tot de prachtige mensen die ze nu zijn.

Het is tijd dat de vrouwen in de wereld voor zichzelf kiezen. Dat ze tijd voor zichzelf durven nemen, zodat ze aan zichzelf kunnen werken en durven gaan staan voor wie ze werkelijk zijn. En zo hun kennis doorgeven aan hun kinderen.

Ben jij er klaar voor?

Dit is waarom het werkt.

Je gaat niet zomaar even lekker schilderen tijdens de Flow of Creation Instapdag. Je leert de zaken die je buiten ziet anders bekijken. Alles krijgt een ander perspectief, waaronder jijzelf, je gezin en je leven.

Maar wat het belangrijkste is, is dat je leert hoe je van je hoofd naar je hart kunt zakken. Na deze dag kun jij buiten de hokjes denken én kijken. Je weet dat kleuren de zaken in balans brengen, of juist uit balans. Dat kleur je emoties en gevoel bepaalt.

De Flow of Creation Instapdag zorgt ervoor dat jij de eerste vier principes van de Flow of Creation leert gebruiken in je dagelijks leven, zodat je naar het next level groeit.

Het feit dat ik al in coaching was bij Ingrid, en de aantrekkingskracht die ik terugvond in haar schilderijen – gekoppeld aan woorden trok me aan om deel te nemen aan de instapdag.

Ik was vooral heel benieuwd wat dit ging geven. Ik hou van het creatieve, en ging “gewoon” mee schilderen. Tot mijn mind open stond, en met de woorden aan de slag ging. Plots vloeit dan de verf op een manier dat ik nooit had kunnen denken.

De dag toonde me dat ik mag vertragen, ademen en stil staan bij het mooie. Dat er meer is dan de rush, en dat het ok is om gewoon mee te gaan in de flow van het leven. Dat als ik vast zit, me kan terugtrekken en via schilderen, mijn gedachten en gevoelens beter kan uiten en plaatsen.

Dankzij de dag tracht ik niet te oordelen. Heel bewust bij gegevens stilstaan, op tijd van op een afstand gaan kijken in mijn dagelijkse leven. Meegaan in de stroom, en verbinding maken met mezelf. Me zelf-vertrouwen. En niet meer zozeer meegaan met wat ik ken, want dat is niet altijd het beeld waar ik naartoe wil gaan.

Als ik de instapdag in 1 woord zou omschrijven? Dan zeg ik : “Magisch”

- Christine Sergeant

Coach for Children, Vlinderrust

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Dit is wat je krijgt.

➜ Een hele dag voor jezelf. Geen afleiding van werk, kinderen, partner of andere dingen. Gewoon even met jezelf zijn en starten met transformeren.

➜ Van 10.00 tot 16.00 uur ben je actief bezig: we trekken een kaart en zetten de intenties voor de dag, we mediteren om in verbinding met onszelf te komen en te gronden en je ontvangt de eerste vier stappen van waaruit je gaat schilderen.

➜ 6 uur coaching van mij. Tijdens het transformatieproces reflecteren we. We bespreken wat je schilderij betekent en wat het met je doet. 

➜ Je kunt gebruik maken van alle materialen, zoals verf, penselen, ezel en schilderdoeken. Je schilderij neem je aan het einde van de dag mee naar huis.

➜ Je krijgt een heerlijke en verantwoorde lunch, er is water, koffie en natuurlijk kun je gebruik maken van overige faciliteiten. Sauna, tuin op locatie (zomer) in Zoersel.  Wandelbos, Labyrinth op locatie (herfst – winter – lente) in Ranst.

Ingriddesmedt_Instapdag_03

Wat levert het je op?

Ben jij bereid om voor jezelf te kiezen?
Ben jij bereid om jezelf naar een nieuw niveau te tillen?
En daarmee ook je gezin en je leven?

Als jij groeit, groeit alles met je mee.

Na deze dag heb jij de eerste vier tools in handen om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken:
➜ Je weet je weet hoe je de eerste vier woorden weet te gebruiken in je leven.
➜ Je hebt inzicht in je relatie, jezelf en je toekomst, zodat je weet waar je kunt aansturen.
➜ Je staat weer in verbinding met jezelf, zodat je vanuit je hart gaat handelen en leven.

Dankzij de Instapdag ervaarde ik onmiddellijk een enorme rust die me overviel toen ik bij je aankwam. Het voelde als een veilige cocon. Ik ontdekte dat we 1 voor 1 uniek zijn en elk onze eigen weg af te leggen hebben. Ik hield ervan om tijd te hebben voor mezelf.

De 4 eerste woorden waren een echte eyeopener. Momenten van verbazing en een innerlijk weten dat zich terug opende. Fijn dat we de kans kregen om te proeven van de Flow of Creation dankzij de Instapdag. Zeker de magic momenten bij het begin van de dag en als we de dag afsloten blijven me bij. Alles vloeide zo mooi in mekaar.

Ingrid, je bent 100% te vertrouwen en heel liefdevol. Alles zat gewoon goed. Ik ben helemaal klaar om het vervolg te volgen!

- Magda

Begeleidster Kinderopvang

Ingriddesmedt_Instapdag_04

Jouw investering.

De waarde van de Flow of Creation Instapdag is niet in geld uit te drukken.
Want aan een transformatieproces kun je geen prijskaartje hangen.

Het proces is onbetaalbaar voor jou, omdat je een nieuwe toekomst en leven tegemoet gaat. En daar haal ik mijn voldoening uit: het feit dat jij groeit naar je next level.

De investering
voor de Flow of Creation Instapdag in groep bedraagt

247,- incl. btw./persoon

Waarom dit bedrag?

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen om hun transformatie te starten, zodat ze kunnen beginnen aan de volgende stap in hun leven. En daar ook hun gezin én bedrijf in meenemen.

Want ik heb zelf meegemaakt wat het met je doet en ook de klanten die zijn meegegaan op de Flow of Creation voelen dat nu.

Dit is waarom je je nu aan moet melden:
Er zijn per dag 6 plaatsen beschikbaar voor de Flow of Creation Instapdag!

Ben jij de vrouw die haar leven en welzijn next level wil laten gaan?
Ben jij de moeder die haar gezin meebrengt op haar niveau?
Ben jij de vrouw die wil leven vanuit haar hart?

Stop met twijfelen!
Je bent het waard om in jezelf te investeren. Je hebt alleen maar toestemming van jezelf nodig om je persoonlijke groei toe te staan. Want uiteindelijk ben JIJ degene die het doet.

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Yes, ik wil next level gaan en ben erbij!

Klick op de button hieronder om jouw plek te bevestigen!

Meteen na het bestellen ontvang je een mailtje met daarin alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de Flow of Creation Instapdag

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM EEN VOLGENDE STAP TE ZETTEN?

Stuur me een mail om jouw interesse kenbaar te maken en bekijk hieronder alvast wanneer de volgende Instapdag gepland staat!

Ingriddesmedt_Instapdag_05

Agenda 2024.

Zondag 11 februari 2024
INSTAPDAG Vedic Art – Groepsessie – Hof Zevenbergen – Ranst
Je deelname is pas bevestigd wanneer je ingeschreven bent en betaald hebt. 
Voor meer informatie stuur me een mail

Wil je graag een instapdag voor jou alleen? Dat kan voor een kleine meerprijs.
Stuur me een mail of bel me en we gaan samen in gesprek om de datum voor jouw instapdag
te personaliseren en vorm te geven. 

 

 

Beeldmerk-IngridDesmedt-Pink
Logo_Ingrid Desmet_white

De Hulsten 103
2980 Zoersel, België

BTW nr: BE0664575209
Tel nr: +32 497 49 01 23
E-mail: ingrid(at)ingriddesmedt.com

© 2021-2023 Ingrid Desmedt
Ontwerp & Ontwikkeling Lydia Nijhof