Alignment Masterclass

Wil jij leren hoe je de volgende

stap in je leven kunt zetten?

Vertel me meer

Op dit moment voel je je overrompeld.

Je hebt weinig energie, geen structuur, je voelt je uitgeput en voor je gevoel blijf je maar rondjes draaien. Jij hebt iemand nodig die je duidelijkheid kan geven over hoe je de volgende stap in je leven kunt zetten.

➜ Je wilt toch je problemen durven delen?
➜ Je wilt toch de juiste mensen om je heen?
➜ Je wilt toch meer durven communiceren met de buitenwereld?

JA, JA EN JA!
Er is een oplossing. Ik WEET hoe het is om tegen al die dingen aan te lopen… Ik heb jaren gezocht naar manieren om hier mee om te gaan, en inmiddels heb ik mijn eigen methodes ontwikkeld.

Wil jij deze methodes ook leren kennen en toepassen in jouw leven?

Meld je dan nú aan voor mijn 12 weken online ALIGNMENT MASTERCLASS.

Klantverhaal.

Tijdens de masterclass deed Virginia mee

Dit is wat ze schreef toen ik vroeg naar haar positieve ervaringen van de Alignment Masterclass:

“Dankzij de Masterclass heb ik mezelf nog beter leren kennen. Ik sta mentaal sterker in het leven en in mijn schoenen. Ik ben minder verlegen. Ik hou meer van kleine dingen in mijn leven. De zin om me verder te verdiepen in deze materie is groot. En ook om deze ervaring en kennis te delen met anderen. Tijdens het traject wist ik ook mijn nieuwe job aan te trekken, die ik eerst als onmogelijk zag. Alles net zoals ik gedroomd had.

En ongelooflijke magic happened. Na 13 jaar als alleenstaande moeder op een wachtlijst te staan voor een sociale koopwoning woon ik nu samen met mijn dochter in de woning waar ik zolang heb op gewacht. De tools en inzichten van de Masterclass hebben dit koopproces versneld en mogelijk gemaakt. Ik kan je alleen maar zeggen dat de Masterclass de beste investering, tools en inzichten ever zijn!”

Ingriddesmedt_Masterclass_02

Mijn missie

Ik heb het tot mijn missie gemaakt om vrouwen te helpen met hun innerlijke transformatie, zodat zij hun leven, gezin EN bedrijf naar het next level kunnen tillen.

Ingriddesmedt_Instapdag_04

Hi, ik ben Ingrid Desmedt.

En ik ben coach en mentor voor vrouwen die op zoek zijn naar meer balans, meer zelfvertrouwen en meer rust in hun leven. En zich helemaal open willen stellen voor spiritualiteit. 

Na twee scheidingen besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te kiezen. Om te doen waar IK gelukkig van zou worden. Zodat ik het droomleven dat ik voor mijzelf en mijn kinderen zag ook echt waar kon gaan maken.

Op de weg naar dat droomleven toe heb ik mijn bedrijf vormgegeven, kwam ik de man van mijn dromen tegen en bloeiden mijn drie kinderen uit tot de prachtige mensen die ze nu zijn.

Het is tijd dat vrouwen in de wereld voor zichzelf kiezen. Dat ze tijd voor zichzelf durven nemen, zodat ze aan zichzelf kunnen werken en durven gaan staan voor wie ze werkelijk zijn.

Ben jij er klaar voor?

Waarom werkt de Alignment Masterclass wel?

Omdat je niet zomaar wat voorgeschoteld krijgt. Ik heb niet zomaar iets uit het luchtledige gegrepen en er een masterclass van gemaakt.

Nee, alles wat je in deze masterclass hoort zijn tools die ik heb zelf heb toegepast en ontwikkeld op basis van mijn eigen gebeurtenissen. Ik WEET dat ze werken en dat weten mijn klanten ook.

De positieve ervaringen die ik heb mogen ervaren zijn een gigantische toename aan mijn bewustzijn, een toename aan innerlijke kracht en levensvreugde. De inzichten en de tools hebben me doen groeien naar nog meer licht en liefde in mijn dagelijkse leven toe te laten en te delen met andere mensen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle tools en inzichten die ik leerde tijdens de Masterclass. Een magische reis die ik iedereen aanraad. Mijn leven heeft nog meer kleur gekregen en vooral de innerlijke rust en dankbaarheid voor wat ik heb in mijn leven is gegroeid.

- Nicole

Ondernemende vrouw in het onderwijs

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Wat krijg je van mij?

De online Alignment Masterclass is een superuitgebreide masterclass, waarin je veel over jezelf komt te weten.

➜ Ruim 8 uur aan videomateriaal, waarin ik je op weg help naar een aligned leven. Leven in verbinding met je innerlijke zelf.

➜ Uitleg over de tools die ik gebruik: het WWH-model, het Levensweb, het Pyramide van Bewustzijn-model, meditaties, Processen om te leren manifesteren.

➜ Werkboeken afgestemd op de video’s, waarin je jouw eigen opdrachten maakt, zodat je ze ook echt kunt gaan toepassen.

➜ Direct en levenslang toegang tot de video’s, zodat je altijd weer kunt terugvallen op de informatie, mocht je even vastlopen.

Ingriddesmedt_Masterclass_01

Als jij vandaag besluit te investeren in de Alignment Masterclass en daarmee ook in jezelf…

Dan ben jij op weg naar een leven in rust en balans. Want dat is wat je gaat creëren. Hier is wat het je oplevert:

➜ Door het WWH-model te gebruiken weet jij straks precies wat jij wil en hoe het gesteld is met je energie en emoties.

➜ Met mijn Levensweb krijg je een helder beeld over de 8 pijlers in je leven en hoe krachtig die zijn. Je weet straks hoe krachtig jouw eigen waarde al is en je hebt een duidelijk overzicht van wat je al hebt. Het zorgt ook voor overzicht in de dingen die nog mogen verbeteren.

➜ Met het Pyramide van Bewustzijn-model kijken we hoe de verschillende lagen van de bevolking denken, je stapt zo in een hele nieuwe ervaring. Je weet op welk level jij zelf zit en waar je naartoe wilt groeien. Je gaat onderzoeken welke voordelen en meerwaarde dat voor jezelf heeft.

➜ Met de Meditaties ga je leren verbinden met de Bron en leren kijken en voelen in de onzichtbare wereld. 

➜ Met de Processen van Manifestatie ga je de magie van de universele aantrekkingskracht ontdekken en leren toepassen.

Nogmaals van harte bedankt voor alles wat je ons hebt leren ontdekken, je enthousiasme, je energie, je toewijding en je tools zijn levensveranderend. Amai, de Masterclass video’s geven me keer op keer een boost en inzichten. Wat ben jij toch super in wat je doet!!! Ongelooflijk wat jij doet met anderen, de tools die je deelt en de manier waarop je het brengt is krachtig. Blij dat ik mijn hart en gevoel gevolgd heb en voor jou en de masterclass heb gekozen.

- Katleen

Manager van een team van 15 mensen

Ingriddesmedt_Masterclass_05

Wat is het jou waard om in rust en balans te leven?

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het op andere manier te proberen. Met zelfhulpboeken, andere coaches die het er eigenlijk maar naast doen… Maar hoeveel geld gaat je dat kosten?

Of je kunt ervoor kiezen te investeren in een masterclass van een mentor die LEEFT vanuit alignment, die ZELF nog dagelijks ervaart hoe het is om zo te beginnen met leven. En jij kunt dit ook realiseren.

De waarde van de Alignment Masterclass is €997. Je kunt wel nagaan hoeveel waarde er ik in heb gestopt!

Jouw investering.

De investering voor de Alignment Masterclass is normaalgezien €247.

Maar besluit jij om te investeren in JOUW EIGEN LEVEN, want dat is wat je hiermee doet, dan betaal jij daar nú tijdelijk maar €99 voor!

Waarom?  Omdat ik namelijk zoveel mogelijk vrouwen wil helpen om rust en vrijheid te ervaren in haar dagelijkse activiteiten, zodat zij meer controle over de flow van haar leven en werk kan ervaren. 

Durf jij het aan om jouw leven in balans te brengen?

➜ Ben je bereid om aan jezelf te werken, zodat je de eerste stappen naar je nieuwe zelf kunt zetten?

➜ Ben je er klaar voor om te zien hoe jouw échte leven eruit kan komen te zien?

➜ Ben je er klaar voor om een united front te vormen met alle vrouwen en je plek in te nemen?

Stop met twijfelen en start met doen! Je zal nooit een beter moment komen om de stap te zetten. Gewoon omdat niemand ervoor staat te springen om grote veranderingen in hun leven door te voeren.

Ben je klaar om JEZELF TOE TE LATEN om innerlijke rust te ervaren in je dagelijks leven? En het leven te leiden dat JIJ graag wil?  Dan is het vandaag het moment om te investeren in deze online masterclass zodat jij alles uit jezelf kan halen vanuit balans, rust en innerlijke kracht.

Voor de Masterclass had ik moeite om nee te zeggen aan mensen in mijn omgeving. Ik was een pleaser die liever eerst de anderen hielp dan mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik wist niet hoe ik hier aan moest beginnen. De Masterclass heeft me geholpen om anders te kunnen zien in het leven. Ik kon zien dat mijn negatieve gedachten en mijn negatieve omgeving mijn krachten onderdrukten. Dankzij de tools in de Masterclass heb ik geleerd om liefdevol eerst voor mezelf te kiezen, mijn omgeving en mijn gedachten bij te sturen en me zo beter in mijn vel te voelen. Ik sta nu sterk in mijn schoenen, ik weet veel beter wat ik wil, waarom ik dat wil en hoe ik me wil voelen. Je bent een topmadam Ingrid!

- Caroline

Thuiswerkende moeder (huismoeder)

Beeldmerk-IngridDesmedt-Red

Yes, ik investeer in mezelf.

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de Alignment Masterclass!

Van €247, nu voor maar €99.

Direct na je bestelling ontvang je de eerste mail, video en het werkboek. En het fijne hiervan? Je hebt levenslang toegang! Want ik wil dat jij ALTIJD terug kunt vallen op de informatie als je het nodig hebt.

Je ontvangt daarna elke week een nieuwe mail, want bij deze Masterclass is het belangrijk om consequent actie te nemen.

Hier vind je nog even op een rij wat je er allemaal bij in zit:
➜  15 video’s
➜  Werkboeken
➜  Levensweb, Pyramide-model, WWH-model
➜  Meditaties
➜  Processen van Aantrekking

➜  Levenslang toegang tot de video’s

Ben jij die vrouw die WEL actie wil nemen?

KLIK DAN OP DE BUTTON HIERONDER EN START VANDAAG NOG MET DE MASTERCLASS!

ingriddesmedt_midlife_opportuniteit
Logo_Ingrid Desmet_white

De Hulsten 103
2980 Zoersel, België

BTW nr: BE0664575209
Tel nr: +32 497 49 01 23
E-mail: ingrid(at)ingriddesmedt.com

© 2021-2023 Ingrid Desmedt
Ontwerp & Ontwikkeling Lydia Nijhof